Ecologische verwarming & groene energie

Vanaf 2014 is hernieuwbare energie verplicht voor elke nieuwbouw. Eco2+ biedt u verschillende opties aan voor ecologische verwarming en energievoorziening. 

Hernieuwbare energie

Fossiele brandstoffen, zoals stookolie en gas, zijn vaak vervuilers en bovendien geraken ze binnen afzienbare tijd uitgeput. We moeten dus op zoek naar hernieuwbare energiebronnen en gelukkig hebben we op dat vlak een ruime keuze.

We halen groene energie voornamelijk uit 3 bronnen:

Innovatie & ervaring met ecologie

Eco2+ blijft steeds op de hoogte van de allernieuwste technieken en gaat na wat de beste optie voor uw woning of gebouw is. Zo kunnen we comfort optimaal combineren met energie-efficiëntie. Ons gamma bevat de meest innovatieve en krachtige technologie die tot in de kleinste puntjes op uw wensen afgestemd worden.

U profiteert ook mee van onze ervaring in de sector, die werd doorgegeven van vader op zoon. Als klein familiebedrijf garanderen we een persoonlijke aanpak en een snelle, kwaliteitsvolle service.

U wil weten welke ecologische opties voor verwarming en energie er mogelijk zijn in uw woning? Contacteer ons dan snel voor een offerte. 

  • Ecologische verwarming & groene energie