Verwarmingsinstallateur, ventilatie & groene energie

Als installateurs van zuinige verwarming, ventilatie en groene energie leggen we bij Eco2+ de nadruk op uw comfort én op het milieu. Daarom zet dit familiebedrijf in op de meest innovatieve technieken, de meest kwaliteitsvolle materialen en een absolute topservice:

Eco2+ is…

...vernieuwing

Eco2+Technologie is een technisch installatiebedrijf voor groene energiezuinige traditionele verwarming (cv), ventilatie en warmwaterinstallaties in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. In het bijzonder als verwarmingsinstallateur, maar evengoed voor de andere systemen, leggen we de nadruk op het milieu. Dit door in te zetten op groene energie en door uw bestaande verwarming zuiniger te maken

Wij zorgen dan ook dat we altijd mee zijn met de nieuwste technologieën. Bij Eco2+ weten we dat 'voor' blijven een uitdaging is. Wij onderscheiden ons van anderen door elke dag weer te streven naar vernieuwing en perfectie.

...comfort & energie-efficiëntie

Als energie- en verwarmingsinstallateurs willen we bijdragen tot uw levenskwaliteit enerzijds en een gezonder milieu anderzijds. Kortom: een beter comfort én een beter rendement.

Dit doen we via de installatie van hoogwaardige verwarmingssystemen die efficiënt energie gebruiken en via het opstellen van energie-audits voor particulieren en de industrie. Maar ook door u correct te informeren over welke installaties voor u het interessantst zijn op vlak van comfort en energie-efficiëntie. 

...een klein bedrijf met een topservice

Bestaande uit twee broers, is Eco2+ een echt familiebedrijf. Samen beschikken we over een zeer grote knowhow die we graag delen met u. 

Dat we een kleinere firma zijn, laat ons toe u een nog betere service te bieden. We reageren snel bij vragen en problemen en dat voor, tijdens en na de installatie. Wij nemen bovendien de tijd voor precisie. Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats. High-end installaties en nauwgezette afwerking zijn voor ons een must.

Hebt u een vraag voor deze twee gepassioneerde verwarmingsinstallateurs? Contacteer ons gerust!