Cv-installateurs voor zuinige verwarming

Lekker warm zonder energie te verspillen

Naast ecologische verwarming, zijn de cv-installateurs van Eco2+ ook ervaren in traditionele verwarming op stookolie of aardgas. Dit zowel voor woningen als voor industrie.  

De zuinigste oplossing voor energieproductie is de condensatieketel. Er bestaan condensatieketels op gas of op stookolie. De warmte die deze ketels produceren kan verspreid worden over uw woning via verschillende warmte-afgevers: radiatoren, convectoren of vloerverwarming. 

Condensatieketels: bespaar 35 % energie

Traditionele verwarming werkt op basis van fossiele brandstoffen (stookolie en aardgas) en daar moeten we des te zuiniger mee omspringen. Om het milieu te sparen, maar ook onze portefeuille. Daarom kiezen we best voor energie-efficiënte oplossingen, zoals condensatieketels. Met een condensatieketel bespaart u gemakkelijk zo’n 35% energie bij het produceren van warmte.

Alle verwarmingsketels zetten brandstof (gas of stookolie) om in warmte. Maar het verbruik van een condensatieketel ligt veel lager dan dat van een klassieke verwarmingsketel, omdat een condensatieketel ook de restwarmte uit de verbrandingsgassen gebruikt. Bij een klassieke ketel gaat die warmte gewoon verloren.

Warmte-afgevers die geen energie verspillen

De warmte die de verwarmingsketels produceren moet natuurlijk nog verspreid worden over uw huis. Daarvoor worden er warmte-afgevers aangesloten op uw ketel. De cv-installateurs van Eco2+ installeren de meest energie-efficiënte radiatoren, convectoren of vloerverwarming die de warmte optimaal verspreiden.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wat is nu uw beste optie voor verwarming? Gaat u voor traditioneel of groen? Wat is het beste voor uw portefeuille, het milieu en uw comfort? Contacteer ons vandaag nog voor advies en een offerte.

  • Cv-installateurs zuinige verwarming